Gwen Mestdagh

Gwen Mestdagh

Diëtiste

Ik ben Gwen Mestdagh, een erkende diëtiste uit Veurne. Ik heb een grote liefde voor voeding en koken. Ik vind het geweldig om nieuwe recepten uit te proberen en te ontwikkelen die bovendien ook nog eens gezond zijn. Daarnaast heb ik een passie voor sport en de natuur. Een wandeling in de natuur geeft me altijd tonnen energie.

Erkend diëtiste

Mijn passie voor voeding en gezondheid leidde mij naar de opleiding voedings- en dieetkunde. Ik studeerde in 2021 af als diëtiste aan de Erasmushogeschool Brussel. Daarvoor behaalde ik reeds een bachelor biomedisch laborant en een bachelor lichamelijke opvoeding. Deze unieke combinatie  geeft mij een brede medische kennis waardoor  ik veel verder kijk dan enkel voedingsgewoonten.

Bijkomende specialisaties

Ik volg regelmatig bijscholingen om up to date te zijn met de laatste ontwikkelingen in de voedings- en medische wereld.

Naast mijn basisopleiding tot diëtist specialiseerde ik mij verder in eetstoornissen en voedingsallergieën en -intoleranties. In 2022 behaalde ik ook mijn diploma sportdiëtiste.