Praktijkassistente

Vanaf 1/9/2020 wordt de praktijk van Dr. Sinnesael versterkt door Eveline Bulthé. Zij is verpleegster van opleiding en zal instaan voor het onthaal van nieuwe patiënten, bloedafnames, vaccinaties, wondzorg en patiëntenadministratie

Voor volgende zaken kunt u een afspraak maken bij Eveline:

  • Nieuwe patiënt: u bent nieuw in de praktijk? Maak eerst een afspraak bij Eveline om uw dossier te openen en administratieve gegevens in orde te brengen. Zij zal u wegwijs maken in onze praktijk.
  • Bloedafname: heeft u enkel een bloedafname nodig en verder geen problemen of vragen? Maak dan een afspraak bij Eveline voor de bloedafname. U zult 1 of 2 werkdagen later gecontacteerd worden door de dokter met de resultaten en een woordje uitleg. Voorschriftjes worden elektronisch bezorgd aan u of aan u apotheek.
  • Pre-operatief onderzoek: u moet binnenkort geopereerd worden en u kreeg een lijst mee, heeft een bloedafname en een ECG nodig? Maak een afspraak bij Eveline, zij zal aan de hand van het dossier de gegevens invullen, de bloedafname verrichten en het ECG afnemen. 1 of 2 werkdagen later krijgt u dan een nieuwe afspraak bij de arts om de ontbrekende zaken aan te vullen en de resultaten van het bloedonderzoek en het ECG te bespreken
  • Verzekeringsonderzoek: u kreeg een vragenlijst mee van uw verzekeraar? Eveline zal deze samen met u aan de hand van het dossier invullen en indien nodig wordt een aanvullend contact met de arts ingepland
  • Vaccinatie: Griepvaccin nodig? Kinkhoestvaccin nodig? Plan dit gerust in bij Eveline. Vaccinatie van baby’s gebeurt bij de arts tenzij de arts met u een andere afspraak maakte.
  • Wondzorg: Eveline heeft heel wat ervaring in wondzorg en staat dus in voor de wondcontroles en het verwijderen van hechtingen. U kunt dus steeds hiervoor bij haar terecht.

Een consultatie bij Eveline gebeurt in derdebetalersregeling en is dus volledig gratis voor de patiënt. Eveline werkt steeds parallel met een arts (Dr. Sinnesael of Dr. Segaert-Vanden Bussche) en bij eventuele problemen is er steeds overleg met de arts mogelijk. Als er geen arts aanwezig is in de praktijk, zal Eveline geen medische handelingen verrichten.

Heeft u nog vragen? Aarzel niet om ze te stellen aan één van de artsen of aan Eveline.